Maltepe Çay

1988 yılında 20 bin m² alan üzerine kurulu fabrikamız, 8 bin m² kapalı alanda çay üretimini gerçekleştirmektedir. Günlük 150 Ton yaş çay işleme kapasitesine sahip fabrikamızda, ISO 22000 ve ISO 9001 belge kriterleri uyumuyla tam hijyen koşullarında imalat yapılmaktadır.

Her aşaması kendi bünyesindeki laboratuar kontrolüyle denetlenmekte, tüm imalat süreci gıda mühendisleri tarafından denetim altında tutulmaktadır. Ürünün her aşamada, istenilen özelliklerde olduğu titizlikle kontrol edilerek raflara sağlıklı bir şekilde ulaşması sağlanmaktadır.

Bahçelerdeki yaş çay yaprağından, raflardaki paketli ürünlere kadar her aşamada kalite ön planda tutularak üretim gerçekleştirilmektedir. Pakete giren çay, ta ki tarladaki üretimine göre tasnif edilerek, elek sonrası harmanlamayla özelliklerine göre bir araya getirilmekte, istenen damak tadına göre ürün ortaya koyulmaktadır.

Ürünlerimizin sadık müşterilerimiz tarafından yıllarca tüketileceğinin bilinciyle, her zaman aynı damak tadıyla raflarda yer almasına azami önem gösterilmektedir.